Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δείτε τις οδηγίες στη σελίδα πιό κάτω.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ μία Ηλεκτρική παγίδα για μύγες και άλλα έντομα

Αυτή η πρωτότυπη ηλεκτρική παγίδα για μύγες, λειτουργεί παγιδεύοντας τις μύγες που πλησιάζουν για να φάνε το δόλωμα..
Τοποθετείστε στις παγίδες νερό με ζάχαρη ή μικρά κομμάτια φρούτων και απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές μύγες. Πολύ αποτελεσματική παγίδα για μύγες αλλά και άλλα ενοχλητικά έντομα.. Δεν τις σκοτώνει, απλά τις παγιδεύει. (έπειτα μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να τις απελευθερώσετε σε κάποιο άλλο μέρος)Αθόρυβη λειτουργία.Ιδανική επιλογή και για επαγγελματικούς χώρους.

♦️ΤΕΖΑ -ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ♦️
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες
▪️Πτυχιούχοι με πολυετή εμπειρία επαγγελματίες
▪️Σκευάσματα κορυφαίας ποιότητας, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από τον Ε.Ο.Φ και το Υπουργείο Γεωργίας, πλήρως φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.
💯 Εγγύηση αποτελέσματος σε κάθε μας δουλειά.
 6932 989892
📧 www.teza.gr
📍 info@teza.gr

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ LIKE KAI SHARE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Ετσι θα μαθαίνετε κάθε τι νέο και προσφορές από την επιχείρησή μας.

ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1-8-2020

Στο διαγωνισμό θα λάβουν μέρος όσοι κανουν κοινοποίηση τη δημοσίευση του διαγωνισμού μας.
Ο νικητης θα ενημερωθεί με ανακοινωση στη σελίδα μας στο Facebook και προσωπικό μηνυμα.

ΕΠΙΛΟΓΗ

Ο Νικητής θα επιλεγεί μέσω της εφαρμογης RANDOM.ORG
  στις 5 – 8- 2020

 Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών.

Συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό, προϋποθέτει όπως όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λογαριασμό (account) και αληθινό προφίλ (profile) στο Facebook (με αποδοχή όρων και προϋποθέσεων από το Facebook). Εάν αποδειχθεί πως ο λογαριασμός (account) ή το προφίλ (profile) είναι ψευδής, τότε οι συμμετέχοντες, εξαιρούνται από τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, από την Εταιρεία, και οποιεσδήποτε αξιώσεις για δώρα του Διαγωνισμού θα είναι άκυρες.

Προσωπικά Δεδομένα. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων συλλέγονται από τους Διοργανωτές με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια του διαγωνισμού. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά συναίνεση των συμμετεχόντων στη διατήρηση και χρήση των στοιχείων τους ως άνω. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τον αφορούν και μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε την τροποποίηση ή διαγραφή τους από το αντίστοιχο αρχείο με επιστολή του στον Διοργανωτή του διαγωνισμού. Μετά το τέλος του διαγωνισμού και τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα διαγραφούν και θα καταστραφούν. Επίσης, ο Διοργανωτής δύναται κατά την παράδοση του Δώρου να ζητά από τον νικητή περαιτέρω στοιχεία.