ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η TEZA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ πραγματοποιεί ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ και αντιμετώπιση με gel ή ψεκασμό. Τηλεφωνείστε μας στο 6932 989892 για ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Η ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής, διαθέτει έμπειρα στελέχη, άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνικούς γεωπόνους όπου χρειαστείτε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ. Εφαρμόζει ολοκληρωμένες επιστημονικές λύσιες για απεντόμωση σε σπίτι και επιχείρηση. Προγραμματίστε ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ άμεσα με ένα τηλεφώνημα και πολύ γρήγορα θαλυσουμε το πρόβλημά σας.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ – 6932 989892

Γερμανική κατσαρίδα, η  ψιλή κατσαρίδα

Οι κατσαρίδες παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα στους κατοικημένους χώρους και χώρους εστιάσης. Τα έντομα αυτά είναι φορείς σημαντικών παθογόνων μικροβίων με αποτέλεσμα να προκαλούν στον άνθρωπο αλλεργίες αλλά και αασθένειες όπως σαλμονέλα, δυσεντερία και γαστρεντερίτιδα. Υπάρχουν περισσότερα από 3800 διαφορετικά είδη σε ολόκληρο τον κόσμο. Το χρώμα τους είναι από καστανό έως μαύρο. Έχουν στοματικά μόρια μασητικού τύπου και φέρουν τρία ζεύγη ποδιών και δυο ζεύγη φτερών. Ο βιολογικός του κύκλος αποτελείται από το αυγό, τη νύμφη και το τέλειο έντομο. Είναι έντομα παμφάγα με ιδιαίτερη προτίμηση στις αμυλούχες και ζαχαρούχες τροφές. ​​​​​​​Το μέγεθός τους ποικίλει από 2mm έως 80μμ. Απεχθάνονται το φώς, έτσι εμφανίζονται τη νύχτα και κρύβονται τη μέρα. Ζουν σε αποικίες σε χώρους σκοτεινούς και υγρούς. Πέρα από τις ασθένειες και τις αλλοιώσεις των τροφίμων που μπορεί να προκαλέσει μια κατσαρίδα, δημιουργεί απέχθεια στους ανθρώπους και συνδέεται με απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής.
  • Αμερικανική Κατσαρίδα (Periplaneta Americana)
Periplaneta Americana
Είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος κατσαρίδα που συναντάμε στην Ελλάδα, με μήκος από 30 έως 40mm. Τη συναντούμε κυρίως στα φρεάτια, σωληνώσεις και αποχετέυσεις. Το χρώμα της είναι κόκκινο καφέ, έχει πλήρη ανεπτυγμένα φτερά και μπορεί να κάνει μεγάλα άλματα. Η διάρκεια ζωής της είναι ένα χρόνο περίπου. Γεννά τα αυγά μέσα σε ένα σάκο, τον όποιο αφήνει σε ασφαλές μέρος για να γίνει εκκόλαψη. Ο σάκος αυτός περιέχει 12 με 28 αυγά. Μια αμερικανική κατσαρίδα μπορεί να γεννήσει από 10 έως 15 φορές κατά τη διάρκεια της ζωής της
  • Καταπολεμείται με καλό κλείσιμο ανοιγμάτων γύρω από αποχετεύσεις ώστε να μην βρίσκει διέξοδο η κατσαρίδα στους εσωτερικούς χώρους. Ο πληθυσμός μειώνεται δραστικά με υπολειμματικό ψεκασμό κυρίως σε φρεάτια και αποχετεύσεις.εντός των κατοικιών.
  • Γερμανική Κατσαρίδα (Blattella Germanica)
Γερμανική κατσαρίδα ή ψιλή κατσαρίδα έχει μήκος 10 με 15 mm και καφέ χρώμα με χαρακτηριστικές λωρίδες. Την συναντούμε στους χώρους της κουζίνας, στα σκοτεινά σημεία του νεροχύτη, στα ντουλάπια και στις ηλεκτρικές συσκευές). Ο βιολογικός κύκλος της ζωής της ειναι το ένα έτος.
Μεταφέρεται στο χώρο μας εύκολα με χαρτικά, είδη σούπερ μάρκετ και ηλεκτρικές συσκευές. Η καταπολέμηση γίνεται με τη χρήση τροφοελκυστικών δολωμάτων GEL τα οποία χρειάζονται ειδικές γνωσεις για να εφαρμοστούν σωστά και να μην κυνδινεύει κανείς. Η γερμανική κατσαρίδα είναι εκπληκτικά ανθεκτική. Αναπτυχθηκε σε σκοτεινά και υγρά περιβάλλοντα για πολλα εκατομμύρια χρόνια πριν και τώρα είναι καλά προσαρμοσμένη άρα και δύσκολη στην καταπολέμησή της.

Pest control Γερμανική κατσαρίδα

Η γερμανική κατσαρίδα είναι ανθεκτική στην αντιμετώπιση των περισσοτέρων μέτρων απεντόμωσης.

Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό ειναι:
  • την έλλειψη φυσικών θηρευτών στον ανθρώπινο χώρο
  • πολύ σύντομη αναπαραγωγή
  • Λόγω του μεγέθους μπορεί να κρυφτεί παντου
  • Διαθέτει εκπληκτική προσαρμογή από χημικά φυτοφάρμακα.
Τις γερμανικές κατσαρίδες μπορούμε να τις βρούμε στους κλειστούς χώρους και είναι μικρές σε σύγκριση με άλλα είδη εντόμων. Οι μικρές ρωγμές είναι ενα συνηθισμένο σημείο που μπορούμε να τις βρούμε

Για οριστική επιστημονική λύση στο πρόβλημα των κατσαρίδων εμπειστευτείτε τους ειδικούς. Το κόστος ειναι πολύ χαμηλό και θα έχετε οριστική λυση. Επιλέξτε την ΤΕΖΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ